menu

Bart Voorwinde

Bart Voorwinde (geboren op 29 juni 1967) is notaris en tevens de oprichter en eigenaar van notariskantoor Voorwinde Notariaat in Amsterdam. Voorwinde Notariaat is vooral gespecialiseerd in vastgoed, maar heeft daarnaast tevens zeer veel ervaring met andere rechtsgebieden zoals het familie- en erfrecht en het ondernemingsrecht. Momenteel zijn er ongeveer 20 medewerkers werkzaam bij het kantoor van Bart Voorwinde, wat het een middelgroot kantoor maakt.

Carrière

Na zijn studie heeft Bart Voorwinde, drie jaar als kandidaat notaris gewerkt bij Boekel De Nerée (het huidige BOEKEL). Na drie jaar bij Boekel De Nerée te hebben gewerkt, ging Bart Voorwinde nog een jaar bij CMS Derks Start Busmann werken. In 2004 had Bart Voorwinde het traject tot notaris voltooid en werd hij officieel notaris bij het voormalige kantoor Bakker Voorwinde Mens. In 2014 zette hij dit kantoor alleen voort onder zijn eigen naam: Voorwinde Notariaat. Het beginnen van zijn eigen praktijk ziet hij als een stap in zijn carrière waar hij nog steeds met veel trots op terugkijkt. Als eigenaar van zijn eigen praktijk bestaan zijn voornaamste werkzaamheden uit zijn taken als notaris zoals het passeren van akten, maar ook management-gerelateerde werkzaamheden.

Opleiding

Bart Voorwinde studeerde Nederlands recht en notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam. Hier studeerde hij tussen 1987 en 1997. De belangrijkste les die hij heeft geleerd van zijn studie is dat doorzetten altijd loont. Tijdens zijn studie was Bart Voorwinde lid van het studentencorps aldaar.

Privé

Op de momenten dat Bart Voorwinde niet op zijn drukke kantoor is, brengt hij graag tijd door met zijn kinderen. Hij heeft drie zonen en twee dochters (geboren in 2002, 2004, 2006, 2007 en 2016). Daarnaast is hij ook groots fan van klassieke auto’s en Formule 1 uit de jaren zestig en zeventig, waarbij hij vooral personen zoals Jim Clark, Carel Godin de Beaufort en Niki Lauda zeer bewondert. Naast snelle wagens zoekt Bart Voorwinde ook graag de rust op met een goed boek, waarbij met name auteurs zoals Vasalis, J.C. Bloem, Jeffrey Archer, Gebrand Bakker en Robert Harris zijn favoriete schrijvers en dichters zijn. Tenslotte doet Bart Voorwinde tevens graag aan golf, en gaat dan ook graag op vakantie naar Spanje vanwege haar mooie golfbanen en het goede eten.

Informatie of offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag.

Neem telefonisch contact op:
Tel. Niet bereikbaar

Contact

Postbus 16922, 1001RK Amsterdam
Tel.tel. niet bereikbaar
Fax.fax. niet bereikbaar

Blijf op de hoogte

Gratis tips en het laatste nieuws ontvangen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.
U dient een geldig e-mail adres op te geven

Maak kennis met ons team

Er staat een ervaren notaris en een team van juridische professionals voor u klaar.  Maak kennis met ons team