menu

Maatschapscontracten

Bent u van plan een maatschap op te richten? Dan verdient het aanbeveling om afspraken tussen de deelnemers over bevoegdheden, verplichtingen, aansprakelijkheid, winstdeling en continuïteit vast te leggen in een maatschapscontract.

Voorwinde Notariaat Amsterdam zet met u op een rij welke aspecten u van belang vindt, welke mogelijkheden er zijn om daarvoor regelingen te treffen en zij helpt u om tot een keuze te komen die de instemming heeft van alle deelnemers. Deze keuze wordt vastgelegd in het contract.

U bent overigens niet verplicht om een dergelijk contract door een notaris te laten opstellen. Maar met een notariële akte bent u er wel zeker van dat zaken als uw persoonlijke aansprakelijkheid, winstdeling en continuïteit van de onderneming op juridisch correcte wijze worden vastgelegd. En de afspraken die u samen met uw notaris heeft opgesteld zijn direct afdwingbaar. U hoeft niet meer naar een advocaat of naar een rechter, maar u kunt als dat nodig blijkt direct naar de deurwaarder. Uiteraard is het te hopen dat dit niet nodig is. Maar juist die afdwingbaarheid kan daarbij helpen; als extra reden voor partijen om bij de les te blijvenen de overeenkomst te respecteren.

Vraag direct een offerte aan >>

Informatie of offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag.

Neem telefonisch contact op:
Tel. 020 305 98 55

Contact

Nijenburg 2a, 1081 GG Amsterdam
Tel.020-3059855
Fax.020-3059858

Blijf op de hoogte

Gratis tips en het laatste nieuws ontvangen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.
U dient een geldig e-mail adres op te geven

Maak kennis met ons team

Er staat een team van ervaren professionals voor u klaar.  Maak kennis met ons team