menu

Wijziging splitsingsakte/reglement

Wanneer u bijvoorbeeld de berging van de buurman koopt, dan zal de akte van splitsing hierop moeten worden aangepast. Hiermee wordt de berging in kwestie bij uw bestaande woning betrokken. Dit geldt bijvoorbeeld ook wanneer u een dakteras wilt realiseren op uw bestaande woning. De onroerend goed specialisten van Voorwinde Notariaat Amsterdam kunnen u hier alles over vertellen.

Voor het wijzigen van de splitsingsakte is in principe unanimiteit van de betrokken appartementseigenaars vereist (normaliter geschiedt dit door een daartoe te nemen VVE-besluit). Dit betekent dat alle eigenaars hun medewerking aan de wijziging van de splitsingsakte zullen moeten verlenen. Daarnaast is het ook mogelijk om in een vergadering met een meerderheid van tenminste 80% van het totaal aantal stemmen te besluiten tot wijziging van de splitsingsakte.

Soms is het ook noodzakelijk dat de bestaande splitsingstekening wordt gewijzigd.

Mochten er hypotheekrechten op de betrokken appartementsrechten zijn gevestigd, dan dient tevens de toestemming tot wijziging van de bestaande splitsing van die hypotheekhouders te worden opgevraagd en in de notariële akte te worden opgenomen.

Vraag direct een offerte aan >>

Informatie of offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag.

Neem telefonisch contact op:
Tel. 020 305 98 55

Contact

Nijenburg 2a, 1081 GG Amsterdam
Tel.020-3059855
Fax.020-3059858

Blijf op de hoogte

Gratis tips en het laatste nieuws ontvangen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.
U dient een geldig e-mail adres op te geven

Maak kennis met ons team

Er staat een team van ervaren professionals voor u klaar.  Maak kennis met ons team